Tarifes

Promoció de llançament de la web. 3 primers mesos gratuïts.


Potencia el teu comerç o professió.
Formar part de 3bes.es és fàcil i econòmic.
Simplement tria la tarifa que més s'adapti a les teves necessitats.TARIFA 1Be 12€ / 3 mesos
Inclou:
- pàgina comerçTARIFA 2Bes 15€ / 3 mesos
Inclou:
- pàgina comerç
- 2 espais en promocions


TARIFA 3Bes 20€ / 3 mesos
Inclou :
- pàgina comerç
- 4 espais en promocions
- agenda

Els preus inclouen IVA i IRPF.

* En totes les tarifes , les pàgines de comerç tenen accés a panell d'administració, on l'usuari podrà canviar informació, text i imatges tantes vegades ho cregui necessari.

* Els espais en promocions són administrats i inserits per 3bes.es. Enviant la informació i imatge per correu electrònic ( anna@3bes.es) o Whatsapp (622015156), s'inserirà en la plataforma comptant amb un marge de publicació d'entre 24 i 48 hores, dies laborables.

** Les promocions es poden canviar una vegada a la setmana, o quan el comerç o professional ho cregui de la seva necessitat. Si la promoció dura més d'una setmana, aquesta no serà modificada o eliminada fins que no es comuniqui a 3bes.es.

* En agenda, no existeix límit de publicacions.

* Igual que en les promocions, els esdeveniments de l'agenda seran inserits, modificats i eliminats per 3bes.es. El comerç o professional haurà de comunicar a 3bes.es mitjançant correu electrònic ( anna@3bes.es) o whatsapp ( 622015156) qualsevol nou esdeveniment o la seva modificació o eliminació. En ell haurà d'incloure una imatge i el text a publicar o modificar. Sempre comptant amb un marge de 24-48 hores en dies laborables.