PolĂ­tica de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVADESA


1. Privadesa.La plataforma www.3bes.es és conscient de la privadesa de les dades de caràcter personal. Per això 3bes.es amb domicili en Carrer Vic, 12, Palau-solità i Plegamans, 08184 Barcelona (Espanya) i la seva administradora i responsable Ana María Martínez Muñoz proveïda de DNI 43553594N són responsable de les bases de dades de caràcter personal generades pels usuaris i actuaran amb la diligència necessària en el tractament de les dades personals recaptades.

2. Llei de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD).En virtut de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, t'informem que en registrar-te en el Lloc web, manifestes el teu consentiment exprés al fet que les teves dades personals quedin incorporats en fitxers titularitat de 3bes.es amb domicili en Carrer Vic, 12, Palau-solità i PLegamans, 08184 Barcelona Espanya.


D'aquesta manera, durant la navegació a través de la web és possible que se sol·licitin dades de caràcter personal a través de diferents formularis disposats a aquest efecte. Aquestes dades formaran part dels pertinents fitxers en funció de la finalitat determinada i concreta que motiva el recapto dels mateixos:Gestió de serveis: manteniment, compliment i control dels serveis oferts en aquesta plataforma.

Contacte: Gestió de registre, accés i ús per a la seva gestió.

Xarxes socials: Aquesta plataforma utilitza xarxes socials i utilitzarà el seu propi avís legal, condicions d'Ús, Polítiques de privadesa i altres normatives.


Li sol·licitarem informació a l'usuari de forma directa. En emplenar els formularis que apareixen en aquesta web recaptarem dades com el nom, DNI, sexe, data de naixement, adreça postal i adreça de correu electrònic.


Informació de les Newsletters: com a usuari quan ens faciliti les seves dades, associarem al seu compte les Newsletters de 3bes.es.

3. Compres.


Al moment de compra d'algun servei o producte entre altres formes de pagament, li podrem sol·licitar un nombre de targeta de crèdit. Utilitzarem totes les mesures de seguretat possibles per garantir la privadesa d'aquestes dades.


Informació recopilada en les enquestes de valoració o comentaris: 3bes.es podrà recopilar informació sobre les seves experiències en productes i serveis que proposa la plataforma. En aquestes enquestes se sol·licitarà nom, correu electrònic, edat, sexe i adreça postal, així com comentaris o ressenyes dels usuaris.

Xarxes socials: 3bes.es pot habilitar el registre o alta d'usuari mitjançant el perfil d'alguna xarxa social, s'indicarà expressament que mitjançant el registre a través de la concreta xarxa social.
4. Finalitat del tractamentLa finalitat del tractament de les seves dades de caràcter personal, són els següents:Remetre-li publicitat i recomanacions, a través de l'adreça de correu electrònic que ens has proporcionat a aquests efectes. Una vegada subscrit, podrà gestionar o cancel·lar les seves subscripcions a qualsevol moment.Realitzar la gestió administrativa de la compra del producte o servei.Personalitzar les nostres promocions en funció de gustos i interessos i hàbits d'ús dels nostres usuaris.

5. Drets de l'interessatL'Usuari serà el responsable de la veracitat de les seves dades i 3bes.es no serà responsable de la inexactitud dels mateixos. Correspon als Usuaris Registrats l'actualització de les seves pròpies dades.En el cas de no voler rebre totes o algunes de les nostres Newsletters, tens la possibilitat de donar-te de baixa des d'aquesta plataforma de forma immediata.Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a totes les teves dades personals a través de 3bes.es, accedint a l'apartat "El meu Compte" Així mateix, en cas que ho prefereixi, pot dirigir-se per escrit al Dpt. d'Atenció al Client de 3bes.és Calle Mariano Benlliure, 6 baixos Badalona, 08917 Barcelona Espanya; indicant el dret que desitges exercitar; i adjuntant fotocòpia del seu DNI, o per email a info@3bes.es


La cancel·lació de dades implicarà el bloqueig dels mateixos i que aquests no puguin ser tractats ni visualitzats per 3bes.es ni cap tercer. Sense menyscapte de l'aquí exposat, t'informem que alguna informació podrà ser conservada de forma bloquejada per part de 3bes.es per al compliment de les seves obligacions legals, tals com a responsabilitats contractuals o obligacions fiscals i tributàries.

La cancel·lació o baixa del compte no suposa la cancel·lació de les compres efectives realitzades i no gaudides.6. Comunicacions de dadesEn donar-se d'alta com a subscriptor o registrar-se com a usuari, consent expressament la comunicació i cessió de totes les dades que ens proporciona en donar-se d'alta, i aquells que es generin al llarg de la seva relació amb nosaltres, per qualsevol mitjà o dispositiu.Les dades també podran ser tractats per tercers en cas que existeixi obligació legal i/o contractual. Les dades del comprador (excepte els bancaris) podran ser comunicats al col·laborador dels productes i serveis adquirits per l'Usuari, solament una vegada s'hagi confirmat l'adquisició, per facilitar l'efectiva i correcta prestació del servei o producte per part de dita col·laboradora, com a conseqüència de la lliure i legítima acceptació de la relació jurídica entre comprador i el col·laborador el desenvolupament del qual, compliment i control implica necessàriament la connexió d'aquest tractament amb els seus fitxers.Xarxes Socials com Facebook, a la qual remetrem informació codificada (adreça de correu electrònic) a fi que aquesta entitat pugui verificar l'existència d'usuaris coincidents. En aquests casos, Facebook podrà mostrar-te publicitat personalitzada en l'ús dels serveis de la xarxa social.Comunicacions a Google, per a la realització de campanyes de publicitat de Adwords.

7. Canvis Política de Privadesa.

3bes.es podrà realitzar canvis en la seva Política de Privadesa per millorar els seus serveis. Si aquests canvis afectessin als teus drets t'informarem dels mateixos per email.

En qualsevol cas, l'última versió de la Política de Privadesa estarà sempre accessible a la web.19 de Setembre de 2016.


3bes.esCarrer Vic 12, Palau-solità i Plegamans, 08184, Barcelona (Espanya)

info@3bes.es