MissiĆ³ / VisiĆ³

MISIÓ


 Les TIC están canviant la manera de relacionar-se, de fer publicitat i inclús de comprar i vendre.


En moltes ocasions el petit comerç, del que tots en formem part, queda desfavorit i fora de joc en l’entorn del màrqueting.


3bes.es té com a misió donar a conèixer totes les avantatges que comporta consumir en el petit comerç de proximitat. Donar l’oportunitat, tant per empresa com per clients, de fer promoció i saber a l’instant tot el que ens ofereix el nostre poble.


3bes.es, per un comerç local sense límits.


 


3bessajem junts ?


 


VISIÓ


 Les grans empreses, juntament amb les seves estràtegies de màrqueting, han aconseguit que visionem el petit comerç com un sector poc competitiu i sense possibilitats de competència. Ens han fet oblidar la qualitat del servei rebut en els comerços pròxims, la seva personalització cap al client i els valors que aporten a la societat en general.


A Espanya, el 90% de les empreses són pymes. Sense aquestes no hi ha economía, no hi ha evolució.


La visió de 3bes.es és confiar en les micro i petites empreses de les quals en formem part. Les 3bes continúen existint; estem reinventant l’inventat. Les estem digitalitzant, les estem fent més competents que mai, les estem posant a l’abast de tothom en qualsevol lloc i en qualsevol moment.


De manera ràpida, ágil i senzilla sabrem tot el que tenim en el poble i voltants; redescrubint el comerç que anyorem.