3bes.es, segon premi en la Tarda d’Emprenedoria de Palau-solità i Plegamans

logo_3bes_redonda

Des de 3bes.es, volem agraïr la confiança dipositada en el projecte per l’otorgació del segon premi en la Tarda d’Emprenedoria a Palau-solità i Plegamans. GRÀCIES. 

A la vegada, donar les gràcies a l’Arantza i la Laura, per les dues sessions que vem realitzar per ajudar a presentar el projecte, i als demés companys del concurs. Un plaer compartir anecdotes i nervis amb tots ells.

 • Can Viandes Mediterranean Food ( primer premi categoria A)
 • Artic Snow Bikes ( primer premi categoria B )
 • Centre de dia Els Meus Avis
 • servei Dcolor
 • Can Pollastres

A continuació us deixem l’article publicat en la pàgina web del Ajuntamet de Palau.: http://bit.ly/2oBmbSr

 

Captura de pantalla 2017-04-27 a las 22.43.42Captura de pantalla 2017-04-27 a las 22.44.17

 

 

L’Ajuntament impulsa tres projectes locals en premiar-los a la Tarda d’Emprenedoria

27 d’abril de 2017

 

Can Viandes Mediterranean Food, Artic Snow Bikes i 3bes.es guanyen el Concurs d’Emprenedoria de Palau Avança

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha lliurat els premis del Concurs d’Emprenedoria organitzat per Palau Avança, el servei municipal d’Ocupació i Empresa. L’acte d’entrega es va celebrar ahir al Teatre de la Vila, dins la Tarda d’Emprenedoria.

 

Els tres projectes empresarials premiats són:

 

 • Can Viandes Mediterranean Food (Categoria A – Projecte engegat el darrer any)
  Recuperació de vinyes a Palau-solità i Plegamans i comarca i elaboració d’un vi propi de qualitat, a més de posar en valor la identitat del poble i la seva producció agrària.

Captura de pantalla 2017-04-27 a las 22.45.13

 

 • Artic Snow Bikes (Categoria B – Projecte engegat fa entre 1 i 5 anys).
  Creació de noves bicicletes-esquí, lleugeres i fàcils de fer anar, i d’un model d’explotació que ofereix la venda i el lloguer d’aquests enginys a diverses pistes d’esquí.

Captura de pantalla 2017-04-27 a las 22.45.45

 

 • 3Bes.es (Accèssit).
  Projecte de màrqueting on-line basat en una pàgina web que combina informació de comerços locals, esdeveniments, ofertes i agenda d’actes del municipi i l’entorn.

Captura de pantalla 2017-04-27 a las 22.46.10

Cadascun d’ells s’endú una dotació de 4.000€, que, tal i com especifiquen les bases, han d’invertir en el negoci. La resta de projectes presentats al Concurs d’Emprenedoria i que han rebut un diploma com a reconeixement per la seva participació són: Centre de dia Els Meus Avis, Can Pollastres i Servei Dcolor.

 

Els emprenedors i emprenedores que estan darrere els projectes premiats van presentar-los a la Tarda d’Emprenedoria, explicant-ne la projecció de futur i l’ànima, a més de compartir el procés viscut des del naixement de la idea i fins al moment actual. Van fer-ho davant d’un auditori format per una quarantena de persones. Entre elles hi eren tres dels membres del jurat: Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans; Laura Navarro, Tinenta d’Alcaldia i regidora d’Ocupació i Empresa; i Alejo Torres, representant de les indústries del municipi.

 

L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, va felicitar tots els projectes, els guanyadors i els candidats, posant l’èmfasi en “l’empenta, els esforços i les renúncies personals que han dedicat per tirar endavant una idea i crear un negoci”. Va dirigir unes paraules especials a cadascun dels tres premiats, destacant aspectes de tots ells i mostrant-se especialment il·lusionada amb el fet que es recuperi el cultiu de la vinya i la producció de vi  de qualitat al municipi.

 

Laura Navarro, Tinenta d’Alcaldia i regidora d’Ocupació i Empresa, va sumar-se a la felicitació, destacant que tots els participants “hi han sortit guanyant, per la formació il’experiència que han adquirit”. I és que totes les persones que han presentat projectes al Concurs d’Emprenedoria, han rebut diverses sessions de formació proporcionades per Palau Avança. “Estic molt satisfeta dels canvis fets en el Concurs d’Emprenedoria, si bé estudiarem possibles millores de cara a la propera edició”, avançava la regidora.

 

‘Networking’ i conferència

A més del lliurament dels premis, la Tarda d’Emprenedoria va comptar amb altres actes pensats per a autònoms, autònomes i petites empreses del territori. Un d’ells va ser una sessió de ‘networking’, pensada perquè puguin establir connexions i explorar com poden col·laborar.

Captura de pantalla 2017-04-27 a las 22.47.13

 

Abans, i com a inici de tot plegat, Marc Sansó, professor i director del màster ‘International Business’, d’EAE Business School, va oferir la conferència ‘Competir localment: estratègies en l’era digital’. Durant aproximadament una hora, Sansó va exposar diverses claus per millorar el negoci d’autònoms i petites empreses, com ara la combinació dels canals on-line i físic per a les vendes, les fases d’aquestes, el màrqueting, com diferenciar-se dels grans competidors o potenciar l’experiència de compra.

 

logo_3bes_redonda

Categories: 3bes.es, palau-solità i plegamans

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *